Rendelési információk

Megrendelés menete

A Vineas-Tenkes Kft., mint a honlap üzemeletetője az elektronikus kereskedelmi szolgáltatás nyújtása során szolgáltatóként jár el. 

A megrendelni kívánt termékek azok kiválasztása és a kívánt mennyiség megjelölése után a kosárba tehetőek. A kosár az oldal jobb felső sarkában található és annak tartalma bármikor módosítható, illetve a rendelés elküldése előtt törölhető. A termékek kiválasztása után meg kell adni a szállítási adatokat. A megrendeléshez megjegyzések fűzhetőek, a kosár tartalma áttekinthető, majd a megrendel gombra kattintva a megrendelés véglegessé válik. 

A termékek feltüntetett vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét. 

Amennyiben a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül a Vineas Web Shop nem küld automatikus visszaigazoló e-mailt, abban az esetben a megrendelés státusza a nem megvalósult rendelés kategóriába sorolandó, és így az oldal üzemeltetőét semmiféle felelősség nem terheli. 

A megrendelés során az oldal üzemeltetője a megrendelés gördülékeny teljesítése érdekében hozzájut a megrendelő nevéhez, e-mail címéhez, szállítási és számlázási címéhez, valamint telefonszámához. Az üzemeltető ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése céljából használhatja, és azokkal vissza élni nem áll módjába.

Szállítási feltételek

A megrendelt termékek kiszállítására, átadása és a pénzügyi teljesítés vagy saját érdekkörben vagy külön, minden esetben a szolgáltató, és a terméket megrendelő megállapodása alapján kerül sor. 

A Vineas Web Shop üzemeltetője felelősséget vállal a megrendelt termékek címhez juttatásáért amiért a meghatározott ellen díjat kéri el.(pl. futárszolgáltatás). Így a megrendelő jogosult igénybe venni a Vineas Web Shop üzemeltetőjével szerződéses kapcsolatban álló futárszolgálatot. E futárszolgálatot a Felek saját felelősségükre, a szolgáltatást nyújtó feltételei szerint veszik igénybe. E feltételek a megrendelések visszaigazolására szolgáló felületen találhatóak. A megrendelt szolgáltatásért, vagy az azok elmaradásából eredő károkért a Vineas Web Shop portál üzemeltetője nem felel.

Vineas – 2019

ASZF | Adatkezelés

bank
bank